Kuljetuspalvelut

Maa-ainesten kuljetus ja myynti | Ylöjärvi, Nokia, Lempäälä, Pirkkala, Kangasala, Tampere

Rakennustyöntekijäkuvake

PKH Oy toteuttaa monipuoliset kuljetuspalvelut Pirkanmaan alueella aina Ylöjärveltä Nokialle ja Lempäälään. Kuljetuspalveluihimme kuuluvat muun muassa maa-ainesten kuljetus ja koneiden siirrot. Meiltä voit myös vuokrata siirtolavan esimerkiksi haravointijätteitä varten.

Maa-ainesten kuljetus ja myynti

PKH Oy hoitaa maanrakennustöistä syntyneiden maa-ainesten – kuten murskeen, sepelin, soran ja mullan – kuljetuksen ja myynnin ammattitaitoisesti ja joustavasti. Saat meiltä maa-ainekset suoraan työmaalle!

Siirtolavojen ja roskalavojen vuokraus

Meiltä saat käyttöösi myös siirtolavat ja roskalavat esimerkiksi taloyhtiöiden ja omakotitalojen pihoille. Siirtolavat soveltuvat esimerkiksi lehti- ja kierrätyslavoiksi. Hoidamme siirtolavojen kuljetuksen ja tyhjennyksen. Kuljetamme lavojen sisällön asianmukaisiin kierrätyspisteisiin.

Koneiden siirrot

PKH Oy:n kuljetuspalveluihin kuuluu myös koneiden siirrot vaihtolava-autolla. Meillä on kapasiteettia siirtää koneet painoluokaltaan aina 14 tonniin asti. Siirrämme esimerkiksi kaivinkoneesi sinne, minne haluat!

Kuorman purku

Meiltä PKH Oy:ssä voi tilata myös kuormanpurut. Ammattitaidolla pystymme purkamaan kyydistä ikkunat, styroksit, betonielementit, laiturit tai vaikka leikkimökin. Kalustoomme kuuluu myös jatkopiikit, joilla haastavakin purku saadaan tehtyä.

Kiinnostuitko kuljetuspalveluistamme? Ota yhteyttä jo tänään!