Vesi- ja viemäröintityöt

Vesi- ja viemäriputket ammattitaidolla | Ylöjärvi, Nokia, Lempäälä, Pirkkala, Kangasala, Tampere

PKH Oy toteuttaa toimivat viemäröintijärjestelmät, kuten jätevesijärjestelmät, talosi parhaaksi Pirkanmaalla aina Ylöjärveltä Lempäälään. Teemme kaikenlaiset vesiputkien ja viemäriputkien vedot kohteessa kuin kohteessa – aina kunkin kohteen tarpeiden mukaisesti. Meiltä saat myös tarvittavat maanrakennustyöt, kuten kaivuut ja kallistukset pihaasi vesi- ja viemäriputkia varten. 

Jätevesijärjestelmät

PKH Oy:n osaavat ammattilaiset hoitavat jätevesijärjestelmien asennukset ja suunnitelmat. Laadukkaan työnjäljen takaa käymämme Uponorin virallinen koulutus. 

Vuoden 2004 alussa astui voimaan asetus, jonka tarkoituksena on vähentää haja-asutusalueiden talousjätevesien päästöjä ja ympäristön pilaantumista. Käytännössä tämä tarkoittaa jätevesijärjestelmän rakentamista tai saneeraamista haja-asutusalueilla vuoden 2016 maaliskuuhun mennessä.

Nyt on oikea aika toimia!

Toimi välittömästi varsinkin, jos:

  • jätevesi aiheuttaa hajuhaittoja
  • kiinteistösi sijaitsee pohjavesialueella
  • taloasi peruskorjataan tai laajennetaan
  • järjestelmänäsi toimii pelkät saostussäiliöt
  • nykyinen järjestelmäsi on yli 15 vuotta vanha

Tarvikkeet meiltä

Tuomme kaikki vesi- ja viemäröintitöihin tarvittavat tarvikkeet mukanamme. Käytämme vain laadukkaimpia vesi- ja viemäriputkia, jotka ovat pitkäikäisiä ja kestävät maaperän mullistuksia. Tietysti voit myös hankkia ne itse, mikäli haluat. 

Ammattilaisen huolella tekemät vesi- ja viemäröintityöt suojaavat niin taloasi kuin talon ympäristöäkin.

Vesi- ja viemäröintityöt meiltä? Ota yhteyttä! »